Hvordan lage innhold til nettsidene

Det ser ut til å være litt forvirring om bruk av Sider og Innlegg. Her kan du lese litt om hvordan du gjør det.

Om Sider og Innlegg

Alle lagene (f.eks. Skytterlaget, Helselaget) har innloggingsinformasjon til det som kalles Sider. Ikke vær redd for å bruke disse! Det er her vi lager bruvikbygda.no til et interessant og innholdsrikt nettsted. På siden til laget legges informasjon om det aktuelle laget.

Gå inn på Rediger – Side – (riktig side) og rediger innholdet her. Slett det som er uaktuelt og legg inn ny informasjon. Siden kan enkelt deles opp ved å klikke på knappen lengst til høyre, så får du opp flere redigeringsalternativer. Klikk på pilen ved Praragraph og velg Heading 2 eller 3 som sidedeler. Ikke skriv  Innlegg for det som egentlig hører til under de forskjellige lagene. Slik kan folk lettere finne informasjon under rett lag. Det er ikke nødvendigvis logisk for besøkende på bruvikbygda.no at alt skal ligge under Aktuelt.

Hvis det skal være et arrangement eller møte, hører det hjemme i kalenderen og på laget sin side. Hvis det er av allmenn interesse er det også aktuelt som en Kunngjering, Nyhet eller Aktuelt.

Nyhet

Ofte er det likevel lurt å lage et Innlegg for å vise det på forsiden. Da kan det lages i tillegg til informasjonen på laget sin Side, krysses av som nyhet, og slettes når det er uaktuelt. Det er også lurt at det da formuleres som en nyhet.

Aktuelt

Siden Aktuelt er ment å være et nyhetsbrev med aktuelt stoff, artikler ol. Hvis ingenting blir lagt på lagsidene, og alt plassert som Innlegg under Aktuelt, vil alt innholdet på bruvikbygda.no til slutt ligge her og lagene sine sider være uaktuelle og ikke oppdaterte.

kunngjeringar

Velkomen til lysmesse/julekonsert i Bruvik kyrkje

søndag 17. desember 2017 kl. 17.oo.

Medverkande:

Haus musikklag v/dirigent Christoffer Røedvang

Song v/Evita Tellnes, frå kulturskulen i Bergen

Sokneprest Tom S. Tomren

Kantor Baard Eikaas

Konfirmantane.

Alle er velkomne til kyrkjekaffi i kyrkja etter konserten.

Takkoffer til kyrkjelydsarbeidet.

Arrangørar:  Bruvik sokneråd og Folkeakademiet Osterøy.

Bruvik på facebook!

Klikk her for å gå til Bruvik sin facebook-gruppe

Bli med i gruppen og få nyheter fra Bruvik!


Treningsrommet
på Knausatun

Tren når du vil! Mange apparater på plass, åpent for alle. Les mer her eller spør i Nærbutikken.

image_preview

Hvis du bruker Internet Explorer kan du ha bruvikbygda.no som startside ved å klikke her.