98 skyttarar møtte på Knausatun

Heile 98 skyttarar deltok på det opne 15m-stemnet til Bruvik Skyttarlag i helga 10. – 11. januar. Stemnet vart avvikla på ein strålande måte, og det topp-moderne anlegget virka perfekt. Det vart vist mykje flott skyting, og to av dei unge skyttarane gjennomførte heile skyteprogrammet utan å vera ute av tiaren ein einaste gong!

Små og store såg ut til å storkosa seg på den nye innandørsbana vår, der direkte visning av resultata på storskjerm var høgdepunktet. Ofte hastar skyttarane vidare til neste stemne eller heim att straks dei har skote, men her vart mange sitjande i sofaen for å studera rivalar og lagkameratar i lang tid. Slikt skapar ein flott atmosfære.

Dei lokale skyttarane stod for mange fine prestasjonar, og skaut opp mot sitt aller beste. Men heilt til topps på resultatlistene er det ikkje lett å koma. Likevel er me godt nøgde med det aller meste som Bruvik-skyttarane fekk til. Det lovar godt for resten av sesongen. For å lesa heile resultatlista kan du gå inn på: http://www.dfs.no/bruvik

kunngjeringar

Zumba for alle starter opp i september 2017. Deler av timen er Zumba strong (styrketrening). Kjempegøy og veldig god trening!

Prisen kr 1300 inkludert medlemskap i Bruvik idrettslag. Ta kontakt med Jorunn Hermannsen 41634888 eller møt opp!

Betal til Vipps nummer 87757 eller kontonummer 3626 07 22276, merk betaling med personer og fødselsdato.

Bruvik på facebook!

Klikk her for å gå til Bruvik sin facebook-gruppe

Bli med i gruppen og få nyheter fra Bruvik!


Treningsrommet
på Knausatun

Tren når du vil! Mange apparater på plass, åpent for alle. Les mer her eller spør i Nærbutikken.

image_preview

Hvis du bruker Internet Explorer kan du ha bruvikbygda.no som startside ved å klikke her.